EyeCare Website
betonozás-gipszkartonozás-villanyszerelés-festés-glettelés-lakatos munkák-ácsolás-víz szerelés-burkolás,
szinte bármi, ami építőipar az otthon kivitelezésben
1+1 ÉV GARANCIÁVAL - az általános garanciális idő dupláját adjuk! Acél szerkezetekre 30 év a minimális jótállási időtartam*

 

Tisztelt érdeklődő!  Köszönjük, hogy felkereste oldalunkat! 

 

A fenti videóban láthatóak a folyamatok közbeni kialakítások is, köszönöm, ha megtekinti. Későbbiekben igyekszünk referenciaérétkű anyagokkal kiegészíteni, mivel a becsatolt képek, nem referencia anyaghoz lettek elkészítve.

Generál kivitelezés keretein belül vállaljuk otthona újragondolását és megvalósítását, a tervezéstől a kulcsrakész kialakításáig, igény szerint lakberendezéssel egybekötve!

Ha ingatlanát eladásra szeretné kínálni, abban is tudunk segíteni, profi képesített fotózással, akár bemutató rövidvideó elkészítésével, akár levegőből elkészített felülnézeti videó vagy fénykép készítéssel 4K minőségig .    Példa anyag – Beerstro14 – YouTube

Tervezés kérhető egyszerű felülnézeti műszakitervtől a 3D-s látványtervek, fali nézetekkel, akár animált látványvideó elkészítéséig.

Miért választana minket? Mert minden egykézben van tartva és nincsennek várakozási- és állásidők! 

Továbbra is miért mi? Referenciánk megtekintése az aktuális munkánk körbevezetésével is lehetséges, már akár aznap, ehhez természetesen az ügyfelünk hozzájárulása is szükséges. De, ha még ez sem adna bizalmat irányunkban, mi állunk elébe, hogy ügyfelünkkel négyszemközt beszélhessen a tapaszalt hozzáállásunk és a már elvégzett munkánk kapcsán.

A felmerülő akadályok mihamarabbi és konstruktív javaslattételével, hogy közösen az optimális megoldást tudjuk önnek megadni. Mivel a műszerezettségünk ellenére sem látunk miden fontos részletet egy meglévő falban, padlóban.

Automatizált, egyedi otthon megoldásokkal is rendelkezünk a gépészmérnöki háttérnek köszönhetően, melyet több, mint 20 éves ipari célgép tervezésnek köszönhetünk!

 Gyors, precíz munkavégzés mellett innovatív megoldásokkal tudunk szolgálni. Elérhető áron!  

Csak minőségi alapanyagokkal dolgozunk és minőségi szerszámgéppark (90%-ban DeWalt) áll rendelkezésünkre, melyek 3 évnél nem öregebbek és rendszeresen karban vannak tartva. 

 Ha ezek sem elegendőek? Mi, minden esetben az alapanyagokkal a kapott számlák alapján számolunk el az esetleges kedvezményeinket is továbbadjuk. Cégünk az elvégzett munkáért kéri el a munkadíjat, amit részletesen, pontól-pontra kifejtünk a szerződésben, tételesen beárazva. 

Speciális munkálatok

Galériák kialakítása és teljes burkolása, mérnöki statikai méretezéssel, akár gipszkarton falak által határolt helyiségekben is. De, bármilyen adottsághoz tudunk igazodni a vevői igények alapján. Cégünk fémszerkezetes (zártszelvények, szükség esetén I-gerenda alkalmazásával alakítja ki a kívánt galéria szerkezetét, melyet általában megfelelő vastagságú OSB lapokkal burkolunk a lépésfelületen, mely akár hidegburkolatot is képes fogadni, így bármilyen padlózatot kitudunk alakítani. Alulról általában gipszkartonból alakítjuk ki a mennyezetet. Amennyiben szükséges, természetesen akusztikai védelemmel is eltudjuk látni, mely az átszűrődő hangokat, akár 30-35 dB-el is tompíthatjuk, így nagyon minimális lehet az átszűrődő beszéd- és lépészaj. A lépcsők szerkezetét is általában zártszelvényekből alakítjuk ki, de kérés alapján szinte bármilyen anyag típus (fától – az edzettüvegen át a – betonig) szóba jöhet.

 

– Tervezés: Építési alaprajzok, villamos- és víz-tervek, látványtervek, statikai felmérések és tanúsítványok kiállítása.

– Kivitelezés: Szinte bármilyen kivitelezési feladat szóba jöhet, a sok éves tapasztalattal rendelkező szakgárdának hála, mérnöki támogatással

– Költségkalkulációk, megtérülési számítások, technológiai javaslatok

 

Átalános munkákon felül, a legújabb technológiákkal és anyagokkal, aminek csak valóban a képzelet szab határt;

– Mikrocement felületek elkészítése, beton varrás,

– Epoxi műgyanta padlók (ipari és otthoni – dizájn padlók, felületek),

– Struktúrált felületek, bármilyen ismétlődő, vagy véletlenszerű mintázatokkal,

– Burkolatból épített bútorok, pultok, akár mosdók és kádak,

– Egyedi megvilágítások (RGBW LED, COB LED, vagy akár zenei ritmus vezérelt futófény) akár okos-otthon technológiával,

– Speciális és dizájn bútorok fából, fémből, kőből, epoxiból, cementből…

– CO2 hegesztés (általában galériák, lépcsők, létrák kialakításához zártszelvényekből, I-gerendákból),

– Külső (Szendvicspanel, Dryvit) és belső (Természetes kőzetgyapot, PUR-habszórás, többrétegű üveg…) szigetelések,

– Hipoallergén; természetes anyagokkal való falfelületképzések, burkolások, festések, lakkozások…

—> Kérem fordítsa fekvőnézetbe készülékét <—

CSOK Plusz - 2024

Új, az első közös otthon megvételekor felhasználható otthonteremtési támogatást indít a családoknak a kormány CSOK Plusz néven 2024 január elsejével

– Cégünk segít az eligazodásban és a költségvetésben, a pályázat beadásában, ingyenesen, megrendelés esetén ezen költségeket jóváírjuk a projekt végén- 

Mit kell tudni erről az új családtámogatásról?

CSOK Plusz néven ismert;

– a kistelepüléseken és a városokban is

– a felvehető hitel gyerekszám függvényében 15, 30, vagy 50 millió forint

– a kamat mértéke max. 3 %

– önrész: 10 %, felújításnál, bővítésnél 20%

– futamidő: 10-25 év

– az édesanyák 41 éves korukig vehetik fel, csak megszületendő gyermek(ek) esteén, tehát meglévő gyermekekre nem vonatkozik..

– telekvásárlásra nem igényelhető

– legfeljebb 80 millió forintért lehet első lakást vásárolni

– az első évben nem kell tőkét törleszteni, csak kamatot fizetni 

– ingyenes típustervekkel segítjük az építkezőket – cégünk áttekintette az elérhető típusterveket, melyben tudunk segíteni, hogy könnyen egyszerűen átvariálhassunk azt az adott költségkereten belül.

A CSOK PLUSSZAL MINDEN EDDIGINÉL NAGYOBB TÁMOGATÁST KAPNAK A GYERMEKET VÁLLALÓ PÁROK AZ OTTHONTEREMTÉSHEZ

 
 

Már igényelhető az újabb otthonteremtési és családtámogatás, mely segíti a gyermeket vállaló házaspárokat. A háború miatt megváltozott gazdasági körülményekhez igazodva egy új hitelkonstrukció lép életbe.

 

A CSOK Plusz egy rendkívül kedvezményes, államilag támogatott hitel, amelyet a gyermekvállalást tervező, vagy meglévő gyermek/gyermekek mellett újabb gyermek/gyermekek vállalását tervező családok tudnak igénybe venni. A CSOK Plusz 15, 30 vagy akár 50 millió forintos összegben is igényelhető fix 3 százalékos kamattal.

A konstrukciót az első közös otthon megszerzéséhez, a meglévőből nagyobb, komfortosabb otthonba költözéshez, vagy akár a meglévő otthon, akár a megvásárolt újabb lakóingatlan bővítéséhez egyaránt igénybe lehet venni. Az új lehetőséggel a családbővítést tervező, újabb gyermeket vagy gyermekeket vállaló azon családokat szeretnénk támogatni, ahol a házaspár hölgy tagja a 41. életévét még nem töltötte be, sőt 2025 végéig 12. hetet betöltött várandósság esetén ezen életkor betöltése után is igényelhető a CSOK Plusz.

A vágyott gyermekek megérkezését további kedvezményekkel jutalmazzuk, így az első gyermek érkezésekor a szülők egy évig szüneteltethetik a hitel törlesztését, a második és minden további baba után pedig 10-10 millió forinttal csökken a hiteltartozás. Szintén segítség az igénybevevőknek, hogy a hitelfelvétel utáni első évben – ha még nem érkezik gyermek – csak a törlesztőrészlet kamatrészét kell megfizetni, a tőkerészt nem.

A kedvezményes hitelprogramot az ország egész területén, tehát nemcsak az 5 ezer főnél nagyobb településeken, hanem a kistelepüléseken is igénybe lehet venni, utóbbiaknál így a gyermekáldást tervező házaspárok a CSOK Plusz mellé akár a Falusi CSOK vissza nem térítendő támogatást, illetve az ehhez kapcsolódó adó-visszatérítési támogatást is felvehetik.

A CSOK Plusz hitelprogrammal a reálisnak mondható lakáscélok elérését szeretnénk elősegíteni, így az első közös otthon megszerzése 80 millió forintos, a nagyobb ingatlanba költözés vagy a bővítés 150 millió forintos összeghatárig támogatható. A konstrukcióba belépők az eddigi CSOK-hoz hasonlóan továbbra is illetékkedvezményre lehetnek jogosultak 80 millió forint összegig. A Magyar Nemzeti Bank közelmúltbeli kezdeményezését üdvözölve, törekszünk arra, hogy az első közös otthonukat megszerző házaspárok alacsonyabb, 20 százalék helyett 10 százalékos önerő követelmény mellett juthassanak hozzá a CSOK Plusz kölcsönhöz.

A kamattámogatott kölcsön összege nem haladhatja meg

  • – egy gyermeket vállaló gyermektelen igénylők esetén a 15 millió forintot,
  • – két gyermeket vállaló gyermektelen igénylők vagy egy gyermeket vállaló egy gyermekes igénylők esetén a 30 millió forintot,
  • – három gyermeket vállaló gyermektelen igénylők, két gyermeket vállaló egy gyermekes igénylők, vagy egy gyermeket vállaló többgyermekes igénylők esetén az 50 millió forintot.
  • EGY GYERMEK VÁLLALÁSA ESETÉN 4 ÉV, KÉT GYERMEK VÁLLALÁSA ESETÉN 8 ÉV, 3 GYERMEK VÁLLALÁSA ESETÉN 10 ÉV A HATÁRIDŐ.

Forrás: Magyarország, Kormányinfo – 2023-11.09. – ExperiCAD Kft. által közölve – minden jog fenntartva

Elérhetőségek, információk;E-mail: info*KUkaC*expericad.hu

Telefon: +36-30/ 450 - 15 - 75

 

A weboldalon közölt információk nem minősülnek ajánlattételnek, valamint a közölt információk változhatnak és nem teljes körűek!

*Az 1+1 év minimális garanciális időtartam minden általunk készített munkára vonatkozik, a rendeltetésszerű használat mellett.

Az 1+1 év garancián felül a gyártók kiterjesztett garanciális feltételeit is biztosítjuk és nyilatkozzuk.

Fémszerkezeteinkre 30év statikai garanciát vállalunk.

A garanciális feltételek teljesülése érdekében minden esetben árajánlatadáskor, megbeszélés alapján írásban(szerződés) nyilatkozunk.

Garanciális feltételek csak teljesen új, vagy általunk épített alapokra, felületekre érvényes, más munkájára nem áll módunkban garanciát biztosítani. Hiszen, ha például kireped egy régi fal és cégünk mindösszesen festést egy vékony gletteléssel (tisztasági festés) végzett el, azt ugye ön is érzi, hogy nem lenne korrekt hozzáállás. A repedések újra megjelenése ellen is van megoldásunk,  melyet helyszíni egyeztetéskor feltárunk és technológiai javaslatot adunk.

2024 januártól: Árajánlatot felmérési és kiszállási díj ellenében adnunk, melyet megrendeléskor teljes összegben jóváírunk. Nem szeretnénk a megrendelőinkkel kifizettetni a nem megrendelt projektekre eltöltött időt. Ez Budapesten belül nt. 20.000.- forint, maximum 2órás megbeszéléssel és egyszeri árajánlat korrekcióval.

Köszönettel;

Kapás Gergely

ExperiCAD Kft. – Ügyvezető

CAD/CAM mérnök

Weboldalunkat az ExperiCAD Kft. készítette - 2023

Az ExperiCAD Kft. létrehozása az OFA Nonprofit Kft és a Nemzeti Foglakoztatási alap segítségével jött létre – 2021

Close Menu
×

Témaválasztó