Otthonfelújítás 2021
ExperiCAD - Értünk az otthona nyelvén

Tisztelt érdeklődő! Köszönöm, hogy felkereste oldalunkat a 3+3 Milliós Otthonfelújítási Támogatással kapcsolatban!

Azon szomorú hírrel tudunk szolgálni, hogy nem tudunk jelenleg több munkát felvenni a támogatási időszakban! Amennyiben kisebb projektről lenne szó, úgy keressen meg minket valamelyik megadott elérhetőségünkön és megbeszéljük a kérést és annak teljesíthetőségét!

Vállajuk az Otthonfelújítási támogatásban részesülni vágyókat, teljes körű ügyintézéssel. Ingyenesen a támogatási kérelem beadásában segítjük a családokat, hogy minél gyorsabban és zökkenőmentesebben hozzájuthassanak a kívánt támogatáshoz.  Ehhez biztosítjuk a szükséges felmérést és az azt követő költségkalkulációt. 

Igen, ez egy kihagyhatatlan lehetőség mivel ez a támogatás lehetőséget nyújt, egy szebb, élhetőbb otthon kialakítására.

Igen, a támogatás, akár igényelhető új beépített berendezésekre is (Új hűtő, sütő, klíma…)

Maximum 6 millió forintig, kedvezményes az az, maximum 3%-os kamatozású lakásfelújítási állami hitel igényelhető, melyből 50% (maximum 3 millió forint) a vissza nem térítendő része a felvett összegnek, amely a munkálatok végeztével (utolsó számla beadás) automatikusan csökkenti a hitel összegét.

Ha az állami lakásfelújítási hitellel kíván élni, abban az esetben magától értetődően nem tudunk segíteni a hitel ügyintézésben, ezt mindenkinek magának kell beadni és intéznie. Mivel nem hitel és biztosító társaság vagyunk, így jogkörünk sincs ehhez! Természetesen minden másban állunk rendelkezésére és segítünk!

Cégünk alapvetően gépipari berendezések tervezésével és gyártásával foglakozik. Az utóbbi időszakban, mivel az autóipar súlyos válságon ment és még megy át, így új profil irányába tettünk lépéseket, nevezetesen az építőipar irányába. Ezt jó döntésnek ítéltünk meg. Hiszen, gépészmérnöki szemlélettel is fel vagyunk vértezve, így a mérnöki háttér egy biztos alapot ad az otthon célú munkálatok során.

Elsősorban légtechnikai rendszerek kiépítésre vagyunk szakosodva, de ez sokrétű munkálattal jár; Beton-, tégla-, gipszkarton- és csempézett falak helyi és sérülésmentes átbontásával végezzük vagy azok átépítésével. Így ezen jellegű munkálatokból fakadóan sokrétű tudással és tapasztalattal rendelkezünk. A villamos hálózat megfelelő átépítésével kötjük be a ventilátorokat, melyeket a helyszíni felmérés során igazítunk az igényekhez az optimális légszállítási paraméterek figyelembevételével és kiszámításával.

 Gyors, precíz munkavégzés mellett innovatív megoldásokkal tudunk szolgálni. Elérhető áron!  Csak minőségi alapanyagokkal dolgozunk és minőségi szerszámokkal. Kérem a bontott és egyéb alapanyagoktól, sufni megoldásoktól (jó lesz ez ide…) kíméljük meg egymást!

Balos_C

A támogatható munkálatok listája

Jobbos_C
 • víz-, csatorna-, elektromos-, gáz-közműszolgáltatás bevezetése, illetve belső hálózatának kiépítése vagy cseréje,
 • fűtési rendszer kialakítása, korszerűsítése vagy elemeinek cseréje, ideértve a  megújuló energiaforrások alkalmazását is,
 • az épület szigetelése, ideértve a lábazatszigetelést, a hő-, hang-, illetve vízszigetelési munkálatokat,
 • a  külső nyílászáró cseréje, redőny, árnyékoló, spaletta, rovarháló, biztonsági rács felszerelése vagy cseréje, párkányok, küszöbök cseréje vagy felújítása,
 • tető cseréje, felújítása, szigetelése,
 • klímaberendezés beépítése, cseréje,
 • belső tér felújítása, ideértve a  lakás helyiségeinek belső fali, padló-, födém- vagy álmennyezeti burkolat cseréjét, felújítását, festését, tapétázását, a galériaépítést, a belső lépcső kialakítását és cseréjét, a szaniterek beépítését vagy cseréjét, a villanykapcsolók és -dugaljak kialakítását és 
 • cseréjét, a belső nyílászárók, belső párkányok, küszöbök beépítését, cseréjét vagy felújítását,
 • a lakással azonos ingatlan-nyilvántartási helyrajzi számon található épület, nem lakás céljára szolgáló helyiség (így különösen: nyári konyha, mosókonyha, tároló) felújítása,
 • kerítés építése,
 • gépjárműtároló építése vagy nyitott gépkocsibeálló kialakítása,
 • terasz, loggia, erkély, előtető építése,
 • térburkolat készítése, cseréje,
 • télikert kialakítása,
 • amennyiben az igénylő vagy gyermeke mozgáskorlátozott személynek minősül – meghatározott akadálymentesítési munkák,
 • alapozási szerkezet megerősítése,
 • beépíthető bútor vagy konyhai gép beépítése, cseréje.
Balos_C

A támogatás feltételei

Jobbos_C

Elsősorban ne dőljön be az interneten és a szájról-szájra terjedő információknak! Sajnos azt tapasztaljuk, hogy ebből is sok “befektető” hasznot akar húzni, ezzel a családok vágyait és anyagi forrásait megcsonkítva, melyet hosszú és idegőrlő pereskedés követhet. Kímélje meg magát és családját ezektől a hiénáktól! Még egyes hírportálok is a folyamatosan változó információk alapján is az önhibáján kívül téves információkat közölhetnek. Így kérem, hogy minden ilyen esetben a Magyar kormány általi hirdetményekben tájékozódjon!

A támogatási kérelem benyújtásakor kell igazolni a családnak a már megszületett gyermeket, vagy legalább 12 hetes gyermeket. Az otthonfelújítási támogatás 2022. december 31-ig biztosít a pályázási lehetőséget. A gyermekgondozási díjban (gyed) részesülő szülők is megkaphatják, amennyiben a gyedes időszak alatt fennáll korábbi jogviszonyuk.Valamint, benyújthatók ugyanazok a számlák a lakástakarék-pénztári elszámoláshoz és az otthonfelújítási támogatás igényléséhez is. Továbbá nem zárja ki semmi, hogy ugyanazokat a számlákat mind a két esetben benyújtsák, hiszen a lakástakarék-pénztári megtakarítások az igénylők saját pénzét tartalmazzák. A falusi CSOK keretében elszámolt számlákat párhuzamosan nem lehet elszámolni az otthonfelújítási támogatásban.

A támogatás a lakáson, ingatlanon végzett építési tevékenységek befejezését és a számlák kifizetését követően 60 napon belül, de legkésőbb 2022. december 31-ig igényelhetőek. Több számla esetén az igénylési határidő számításánál a legutolsó kifizetési időpontot kell alapul venni.

Az építési tevékenységek teljesítését igazoló számlaként az igénylő – együttes igénylés esetén az igénylők egyike, vagy saját nevére szóló kell, hogy legyen.

Az általános forgalmi adóról szóló törvény hatálya alá tartozó termékértékesítésről, illetve szolgáltatásnyújtásról kiállított, és a felújítással kapcsolatos tervezési, építési, szerelési munkálatok tekintetében egy vagy több, a vállalkozási szerződés vagy szerződések szerinti vállalkozó által kiállított olyan számla fogadható el, amelyről a vállalkozó az általános forgalmi adóról szóló 2007. évi CXXVII. törvény 10. számú melléklet 1. pontja szerinti adatszolgáltatási kötelezettségét teljesítette.

A támogatás az 5%-os általános forgalmi adó mértékkel kiállított számla vonatkozásában nem vehető igénybe. A támogatás összegében az anyagköltség, illetve a vállalkozói díj 50-50%-os arányban szerepelhet. A résztvevők, hogy hozzájussanak a  támogatáshoz, minimum 25%-os részt kell kitennie a munkadíjnak vagy az alapanyag díj részének (jelenleg ez nem teljesen kitisztázott előfeltétel). A felújítással kapcsolatos tervezési, építési, szerelési munkálatokat végző vállalkozó által kiállított számla csak akkor fogadható el, ha a vállalkozó az igénylőnek nem közeli hozzátartozója vagy élettársa, vagy gazdálkodó szervezet esetében az igénylő vagy az igénylő közeli hozzátartozója vagy élettársa annak nem tagja, munkavállalója vagy vezető tisztségviselője. Együttes igénylés esetén e bekezdés rendelkezéseit mindkét igénylőnek teljesíteni kell. 1-es kitétel: Nem fogadható el az  olyan számla, amelyet az  igénylő a  felújítással érintett lakás vonatkozásában a használt lakás vásárlásához, bővítéséhez igényelhető családi otthonteremtési kedvezményről szóló 17/2016. (II. 10.) Korm. rendelet [a továbbiakban: 17/2016. (II. 10.) Korm. rendelet 6. § c) pontja alapján használt lakás vásárlásához és korszerűsítéséhez vagy korszerűsítéséhez és bővítéséhez vagy meglévő lakás korszerűsítéséhez, illetve korszerűsítéséhez és bővítéséhez igénybe vett családi otthonteremtési kedvezmény kapcsán már elszámolt. Az igénylő büntetőjogi felelőssége mellett teljes bizonyító erejű magánokiratba foglaltan nyilatkozik arról, hogy a felújítással érintett lakásra korábban a 17/2016. (II. 10.) Korm. rendelet 6. § c) pontja szerinti családi otthonteremtési kedvezményt igénybe vett-e, és amennyiben igen, akkor az ahhoz kapcsolódóan a hitelintézet által elfogadott költségvetést, valamint a családi otthonteremtési kedvezmény tekintetében elszámolt számlák másolatát a kérelemhez csatolja. Az 1-es kitételben foglalt feltétel fennállását a Magyar Államkincstár a lakáscélú támogatások kapcsán elszámolt számlák ellenőrzésére szolgáló elektronikus rendszerből történő lekérdezéssel ellenőrzi.

———————————————————————-

Mi igyekszünk azon, hogy az aktuális és megfelelő forrásokból értesüljön;

A korrekt hozzáállásunk alapja a mi sikerünknek, eddig még egyetlen ügyfélpanasz sem érkezett hozzánk, nem tudom ezzel hány cég büszkélkedhet. Mi erre büszkék vagyunk és ezt továbbra is így folytatjuk, mivel nekünk a jó hírnév és az elégedett ügyfél az első! Na, de elég az önfényezésből, íme a Magyar közlöny hivatalos dokumentuma a gyermeket nevelő családok otthonfelújítási támogatásáról;

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, keressen bizalommal!

E-mail: info@expericad.hu

Telefon: +36-30-450-15-75 // +36-70-458-63-82


 
 

A weboldalon közölt információk nem minősülnek ajánlattételnek, valamint a közölt információk változhatnak és nem teljes körűek, melyeket nincs lehetőségünk teljes összhangban frissíteni a támogatás kapcsán! Mint, ahogyan leírtuk, tájékozódjon a hivatalos portálokon!

Együttműködő partnerünk a kreatív dizájnban:

Close Menu
×

Témaválasztó